Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Isòvol • Prats i Sansor • Sanavastre
Activitats
Experiències de benestar i salut Activitats a la neu Experiències amb cavalls

Les nostres classes son molt diverses, de diferent nivell, des de principiants fins a perfeccionament: doma, salt, rutes, connexió, equitació centrada, connectada, respectuosa i sobretot divertida.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
c. del Moli s/n
25727 Prats
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
600 420 156
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.