Temporada
Hivern
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Alp
Activitats
Activitats a la neu

Durant l’hivern oferim un ventall de classes d’esquí per a particulars, grups i empreses, adaptades a totes les edats i nivells.

A més, oferim lloguer i venda de material d’esquí per a la seva pràctica, també trobaràs trineus i raquetes.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Camí Ral, 34
25720 Bellver de Cerdanya
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
660 875 237
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.