Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Soriguera (Pallars Sobirà)
Activitats
Activitats culturals Cursos i tallers a la natura

Curs de pedra seca per conèixer els fonaments teòrics i pràctics per a realitzar murs de pedra seca i empedrats.

Amb aquestes tècniques recuperem i mantenim els camins històrics que durant segles s’han construït, mantingut i cuidat comunitàriament pels veïns i veïnes de cada poble.

 

Adreça
C. Únic - Refugi Vall de Siarb
25566 Llagunes
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
649 257 884

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.