Cursos formatius online a mida
Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Alt Urgell
Municipi / Nucli: • La Seu d’Urgell
Activitats
Activitats culturals Cursos i tallers a la natura Activitats a la neu

Uns cursos formatius online que pretenen aportar coses noves i personalitzades, a través d'un gran ventall de cursos fets a mida i de temàtiques força concretes a la nostra passió pirinenca i del clima / temps.

Primer de tot oferim una part teòrica online i després us proposem una sortida pràctica per tal de veure de prop els contingut del curs.

Per exemple, una persona amant de la fotografia, pot aconseguir fer una foto única gràcies a les tècniques estudiades i també a la zona on es proposa la sortida.

Adreça
C. de la Sort, 13 (Palau Cowork)
25700 La Seu d’Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
621 274 731
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.