Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Terra Alta
Municipi / Nucli: • Arnes
Activitats
Activitats aquàtiques

El descens de barrancs o barranquisme és una activitat que combina les tècniques com el salt, la grimpada, els ràpels i el nadar, si són barrancs aquàtics. És una activitat ideal per practicar en grup, perquè la diversió es multiplica. Apta per a grups de famílies, amics, grups d’empresa, escoles...

Des de la nostra empresa, Les Roques Natura, t’oferim tot tipus de barrancs en la zona dels Ports, des del Canaletes, el barranc aquàtic més espectacular per iniciar-se en barranquisme, fins al barranc del Regatxo o el barranc de Cantavella, més tècnics, on els iniciats al barranquisme gaudiran d’un descens increïble.

Adreça
C. Lluís Companys, 95
43597 Arnes
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
606 936 041
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.