Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Llavorsí (Pallars Sobirà)
Activitats
Activitats aquàtiques

Aquesta experiència ens portarà a baixar per aigües braves en una llanxa pneumàtica, amb un tram que va de Llavorsí a Rialp,  la ruta amb més ràpids del riu Noguera Pallaresa.

No es precisa d’experiència prèvia, i  es pot fer a partir dels 10 anys a la primavera i a partir dels 8 anys a l'estiu.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
C. Vilanova, s/n (al costat de la central hidroelèctrica)
25595 Llavorsí
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 622 158
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.