Temporada
Tardor
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Olvan
Activitats
Altres activitats a la natura Cursos i tallers a la natura Activitats de descoberta

Descobreix el món dels bolets al Berguedà de la mà dels nostres guies, en parella, amb amics, amb nens... L'activitat es pot dur a terme pràcticament qualsevol dia, prèvia reserva, disponibilitat i temporada de bolets.

La temporada més bona al Berguedà acostuma a ser a la tardor però segons la meteorologia també hi ha altres moments de l'any en que també es poden fer bolets. No deixis de consultar si ara és un bon moment!

Farem un tomb pels boscos dels voltants del Berguedà, coneixerem una mica l'entorn i buscarem bolets, assessorats en tot moment pels guies que us aniran explicant com buscar els bolets, on buscar-los, si els que aneu trobant són bons per menjar o no i amb explicacions adaptades a la tipologia del grup

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural Cadí Moixeró
Adreça
Indòmit Centre d'Aventura
C-26, km 156
08611 Olvan
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
639 980 153
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.