Temporada
Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Sort
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

En una estada que pot anar des dels 2 als 5 dies, us oferirem un ventall d'activitats de riu i muntanya perquè mentre gaudim, per exemple, d'una baixada en ràfting per la Noguera Pallaresa o una excursió a cavall pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, pugueu descobrir els racons naturals únics per la seva bellesa.

A més a més, a l’estar allotjats a la nostra Borda podreu gaudir de més de 100 anys d'història dels nostres avantpassats i de productes de proximitat per sentir més a prop el Pirineu que ens envolta.

 

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de l'Alt Pirineu
Adreça
Passeig de les Vernedes, s/n
25560 Sort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
616 603 849

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.