Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vilallonga de Ter (Ripollès)
Activitats
Activitats culturals Experiències gastronòmiques Experiències amb cavalls

Una setmana de turisme eqüestre per gaudir del Cavall i dels increïbles paisatges del Pirineu i la Vall de Camprodon. 6 nits i 5 dies en ruta per corriols, pistes i camins que un temps van ser els de l’exili, el dels contrabandistes... Un itinerari ple de natura, història, poblets amb encant, gastronomia i el millor de tot: el paisatge increïble dels Pirineus als nostres peus.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
C. Mas Batlló, s/n
17869 Vilallonga de Ter
Gironès (Girona)
Telèfon
616 995 721
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.