Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Jorba (Anoia)
Activitats
Cursos i tallers a la natura

Sortida etnobotànica per conèixer els usos culinaris de les plantes silvestres. Des del Col·lectiu Eixarcolant us oferim aquesta passejada guiada que us permetrà descobrir les plantes silvestres comestibles i varietats tradicionals, per tal que després les pugueu reconèixer i identificar allà on aneu. Enmig del bosc, en antics horts amb marges de pedra seca, o al costat del rierol, però també al bell mig del poble.

I és que tenim aquestes espècies molt més a prop del que ens imaginem. Només cal obrir bé els ulls per descobrir-les i poder-les començar a utilitzar. Anireu sempre acompanyats d’un etnobotànic expert en la matèria, que us transmetrà amb rigor, i sempre de forma amena i divertida, els diversos usos de les espècies que trobarem al llarg del recorregut.

Activitat apta per a tots els públics. Durada aproximada 2 hores.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Serra de Bellmunt-Almenara
Adreça
C. Major, 47
08719 Jorba
Anoia (Barcelona)
Telèfon
667 552 434
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.