Temporada
Primavera
Municipi / Nucli (Comarca)
– Sant Guim de Freixenet (Segarra)
Activitats
Cursos i tallers a la natura Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

El cant dels ocells és un element molt important del paisatge sonor dels camps i boscos segarrencs. Mitjançant una ruta senderista ens endinsarem en el bonic i interessant mon de les vocalitzacions dels ocells. Mirarem de trobar respostes al per què?, quan?, com?. Sortida/taller de matí de 3-4 hores. Aquesta experiència es pot realitzar en altres espais naturals de Ponent.

Adreça
Pl. de l'Estació, s/n (local de l'agrobotiga)
25270 Sant Guim de Freixenet
Segarra (Lleida)
Telèfon
973 294 438
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.