Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Riudoms (Baix Camp)
Activitats
Experiències de benestar i salut Activitats de descoberta Experiències amb cavalls

Un viatge sensorial i emocional per connectar amb els cavalls i nosaltres mateixos. Desenvolupant la saviesa innata i el potencial que portem a dintre. Aquesta activitat es pot escollir en diferents formats, de cap de setmana (una nit o dues) o experiència de dues hores.

És apta per tots els públics i els nens també hi poden participar. És una experiència molt enriquidora tant per fer en grup d'amics, famílies o a nivell personal o de parella.

 

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural del Delta de l'Ebre
Adreça
Partida Molí de Vent, s/n
43330 Riudoms
Baix Camp (Tarragona)
Telèfon
616 197 166

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.