Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • Santa Pau
Activitats
Cursos i tallers a la natura Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Visita al Volcà del Croscat per descobrir com es forma un volcà, quins materials expulsa durant la seva erupció, quin aprofitament en treu l'home i tot... completament a cegues, amb els ulls tapats i descobrint aquest meravellós volcà amb el relat del guia. Un cop acabada la visita el guia ens traurà l'antifaç per a veure amb els nostres ulls el que hem descobert amb el sentit de l'oïda. Recorregut: municipis per on es passa Reserva Natural del VOLCÀ DEL CROSCAT Punt d'inici Centre Informació Can Passavent Distància que es recorrerà 1 km Durada aprox. 1'30 hores Dificultat: baixa.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa
Adreça
C. Pintor Josep Colomer, 17
17174 Sant Feliu de Pallerols
Garrotxa (Girona)
Telèfon
650 970 960
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.