Temporada
Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alins
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme

Àreu és el darrer poble de la Vall Ferrera i punt de partida per moltes ascensions a la zona. Us proposem un seguit de recorreguts al voltant del poble: - la volta d'Àreu ens permet fer una volta circular al poble tot coneixent alguns dels seus elements més interessants. Una activitat per a tots els públics - les bordes de Costuix ens permeten conèixer aquestes construccions tan importants a la vall i fer un recorregut una mica més exigent. - la línia-P: un petit secret que tenim. Recorregut amb història i amb trams sense camí, ideal per als més aventurers.

Ubicació i entorns naturals propers
Entorn natural proper - Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
Càmping Pica d'Estats
25575 Àreu (Alins)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 671 533
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.