Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Ribera d’Ebre
Municipi / Nucli: • Flix
Activitats
Altres activitats a la natura

És una jornada de voluntariat ambiental que duem a terme de manera periòdica per realitzar tasques de manteniment a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes.

Per assistir a la jornada, és imprescindible inscriure’s prèviament.

Adreça
Camí de Sebes, s/n
43750 Flix
Ribera d'Ebre (Tarragona)
Telèfon
977 265 112
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.