Temporada
Hivern
Municipi / Nucli (Comarca)
– Ribes de Freser (Ripollès)
Activitats
Activitats a la neu

Bateig de raquetes i esquí alpí per a grups. Són les nostres propostes més econòmiques per aprendre les tècniques bàsiques d'aquestes dues modalitats esportives.

La duració de l'activitat és de dues hores.

Per a més informació de cada activitat podeu consultar:
- Bateig de raquetes
- Bateig d'esquí

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
C. Pedrera, 1
17534 Ribes de Freser
Ripollès (Girona)
Telèfon
633 534 503
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.