Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Urgell
Municipi / Nucli: • Vallbona de les Monges
Activitats
Activitats culturals Altres activitats a la natura Experiències gastronòmiques

Deixar que s’aturi el temps, relaxar-se i descobrir l’entorn de la Vall del Corb mentre assaborim un esmorzar amb productes de la terra i els vins i l’oli de L’Olivera.

Una proposta ideal per compartir amb família o amics, entre vinyes, en aquest entorn especial que ofereix la Vinyeta de Missenyora, una finca de Macabeu cultivada amb criteris ecològics d’on surten alguns dels nostres vins més especials.

A més de l’esmorzar, la visita també permet conèixer la col·lecció Vinyes Trobades, una reserva de les varietats antigues de raïm que estem recuperant juntament amb Slow Food Terres de Lleida.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona La Vall del Corb
Adreça
La Plana, s/n
25268 Vallbona de les Monges
Urgell (Lleida)
Telèfon
618 304 483
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.