Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Odèn (Solsonès)
Activitats
Cursos i tallers a la natura

Un espectacle amb aus rapinyaires que no has viscut mai. Tu seràs el protagonista. Acariciaràs diversos mamífers, un mussol et passarà entre les cames, tindràs un ocell al cap, alimentaràs un corb, ajudaràs a fer volar a una au rapinyaire... i molt més!

Gràcies a la ubicació privilegiada del parc, els voltors i les àguiles salvatges tot sovint interrompen l’espectacle i fan la teva experiència encara més autèntica i inoblidable.
 

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Ctra. L-401, km 35
25283 Odèn
Solsonès (Lleida)
Telèfon
610 750 224
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.