Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Bellver de Cerdanya (Cerdanya)
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Un món paral•lel en silenci ple de formes que només la natura sap crear... i que un cop el descobreixis, no et deixarà indiferent. Potser, però ens hem d'arrossegar una mica ... Som-hi?

Adreça
C. Barcelona, s/n
08696 Castellar de n’Hug
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
938 257 016
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.