Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Llavorsí
Activitats
Experiències de benestar i salut Experiències amb cavalls

En aquesta experiència anirem a cavall fins a la muntanya de Lo Vinyé, a Llavorsí. Durada total de l'activitat: 2 hores.

Apta a partir dels 8 anys.

 

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
C. Vilanova, s/n (al costat de la central hidroelèctrica)
25595 Llavorsí
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 622 158
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.