Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Castellar de n’Hug
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

Excursió pel cordal o divisòria d’aigües que separa el Berguedà del Ripollès. La sortida transcorre pels 2000 m. d’alçada, des d’on s’albiren la vall de la Cerdanya, els Pirineus i la vall de Ribes, tot sota els peus del Puigmal. Descobrirem també les construccions de pedra seca que servien de recer als pastors de Castellar de n’Hug i al seu bestiar.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
C. Barcelona, s/n
08696 Castellar de n’Hug
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
938257016
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.