Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Os de Balaguer
Activitats
Activitats culturals Cursos i tallers a la natura Experiències gastronòmiques

Aquesta experiència inclou 2 dies i 1 nit astronòmica amb una visita al “COU” Centre d’Observació de l’Univers del Montsec. La fundació Starlight (UNESCO) va concedir-li el Certificat com a Destí Turístic Starlight per les bones condicions per a la contemplació de les estrelles. A més, s'ofereix el servei d'allotjament, degustació d’un menú de plats típics del territori, visita al Castell d'Os de Balaguer i Museu de Campanes de Catalunya (on en el cas d'aprovar un examen pots obtenir el carnet de tocacampanes de Catalunya) i la Balma dels Vilars (28 pintures rupestres, Patrimoni de la Humanitat).

Adreça
C. Sant Antoni, 4
25610 Os de Balaguer
La Noguera (Lleida)
Telèfon
973 438 232
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.