Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Jussà
Municipi / Nucli: • Conca de Dalt
Activitats
Activitats de descoberta Cursos i tallers a la natura

Una passejada fins a la foscor, els sons de la natura i el silenci d’un paisatge celeste ens poden portar a l’escenari ideal per a l’observació dels astres amb el telescopi. viu una experiència única de la mà d’un astrònom acreditat, descobrint l’Univers amb la família o els amics, o per regalar a la teva parella!

Comencem descobrint el cel amb una explicació didàctica a partir d’imatges espectaculars: una passejada pel que sabem de l’Univers i que després experimentarem en directe. Tot seguit observem el cel reconeixent les principals constel·lacions visibles, la seva mitologia i algunes claus per orientar-nos a la nit.

Finalment comença la part més emocionant, amb recorregut per diferents astres visibles al cel per mitjà de l’observació amb telescopi!

Adreça
Casa Sidral
C. Únic, s/n
25516 Torallola (Conca de Dalt)
Pallars Jussà (Lleida)
Telèfon
630 666 044

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.