Temporada
Hivern
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)
Activitats
Cursos i tallers a la natura Activitats a la neu Activitats de descoberta

Descobreix un dels llocs de neu més espectaculars del Pirineu, allà on penses que no pots arribar. Gaudeix d’una experiència única, condueix una moto de neu, llisca amb el teu split board.

Queda’t  a dormir i a sopar o esmorzar en el nostre establiment, despertar-te en aquest indret únic et farà viure una moment inoblidable.

Ubicació i entorns naturals propers
Hotel Banhs de Tredos
Adreça
Ctra. Aiguamog, s/n
25598 Naut Aran
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
654 782 115
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.