Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Odèn (Solsonès)
Activitats
Cursos i tallers a la natura

L’experiència mussols és una activitat familiar recomanada a partir de 6 anys i dissenyada per als amants dels animals. 1 h i 1/2 plena d’emocions i de mussols amb un grup reduït de participants.
Portareu els mussols a la mà, els alimentareu, els fareu volar i us podreu fer fotos amb ells.


Apropar la naturalesa a les persones és un dels pilars bàsics de la missió del Zoo del Pirineu. L’experiència mussols brinda una oportunitat singular de conèixer moltes espècies de mussols que habiten a Catalunya i de passar-ho genial. Rialles, emocions i records per a tota la vida, treball en equip, amor pels animals… l’experiència mussols és una activitat excepcional. No us la deixeu escapar.
 

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Ctra. L-401, km 35
25283 Odèn
Solsonès (Lleida)
Telèfon
610 750 224
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.