Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alt Àneu
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Passejada guiada al Centre de fauna, al municipi de l'Alt Àneu, per conèixer algunes de les espècies d’animals més emblemàtiques dels Pirineus com el trencalòs, el linx, entre d’altres.
Activitat apta per a tots els públics. Durada aproximada de 2h aproximadament.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l'Alt Pirineu i el d'Aigüestortes
Adreça
Ctra. de Son, s/n
25589 Son-Alt Àneu
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 626 722
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.