Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • Olot
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Dissenyem itineraris o visites guiades i ens adaptem a les necessitats de cada grup. A més les explicacions es recolzen amb imatges i descripcions gràfiques que es dibuixen en una pissarra que porta el guia durant la visita. Hi ha un munt de possibilitats a escollir, és molt fàcil, trucant per telèfon o escrivint un correu-e, nosaltres us diem i us oferim una "visita a la carta" adaptada a la família, grup o col•lectiu que ens demaneu. Es realitza la sortida escollida i al final el vostre guia (il•lusionista professional), us realitzarà uns jocs de màgia sempre amb un toc d'humor, per seguidament aprendre amb les seves explicacions un joc de màgia. Aquest joc ens el portarem després per poder realitzar-lo sempre que vulguem als nostres familiars o amics.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa
Adreça
C. Pintor Josep Colomer, 17
17174 Sant Feliu de Pallerols
Garrotxa (Girona)
Telèfon
650 970 960
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.