Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Esquirol (Osona)
Activitats
Altres activitats a la natura

El Forfait d'Aventura dona accés durant mig dia a més de 20 circuits d'aventura al parc.

Diversos tipus de Forfaits segons franges d'edat us permetran gaudir d'experiències d'aventura per fer en solitari o amb grup: circuit aeroforestal, de tirolines, d'orientació, de tir amb arc 3D, d'escalada, d'slackline, parc de boles, castells inflables, etc.

Ubicació i entorns naturals propers
Collsacabra
Adreça
Mas Les Comes, Ctra C-153 Km 18,7
08511 L'Esquirol
Osona (Barcelona)
Telèfon
937 447 295
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.