Temporada
Primavera / Estiu
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Foradada
Activitats
Cursos i tallers a la natura Altres activitats a la natura

Ets aficionat a la fotografia d'ocells? Saps que a la Plana de Lleida encara subsisteixen els darrers ocells estèpics de Catalunya? Els vols fotografiar? Aquesta és la teva experiència!

Et muntem estades des d'un matí a tres o quatre dies perquè només et concentris en fotografiar el sisó, el xoriguer petit, el gaig blau, torlits, abellerols, mussols, l'esparver cendrós... Des dels nostres aguaits exclusius.

Ens adaptem a les vostres dates i característiques de viatge i grup. Tot a mida. Contacta amb nosaltres per demanar informació més detallada.

Adreça
C. del Mig, 10
25737 Montsonís (Foradada)
La Noguera (Lleida)
Telèfon
660 468 874
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.