Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Conca de Barberà
Municipi / Nucli: • Barberà de la Conca
Activitats
Experiències de benestar i salut

Aquesta pràctica de Mindfulness ens permet gaudir de l'Itinerari jugant amb els contrallums del Monestir de Poblet de fons, les olors, els colors, la llum... endinsant-nos per "boscos d'arbres de grans dimensions que destaquen enfront del modest, però extens alzinar que recobreix el bosc de Poblet". El paisatge forestal i la tranquil·litat que ofereix aquest indret és ideal per submergir-se i fer una experiència de benestar emocional i físic amb atenció plena.

El recorregut s'inicia a la Font de la Magnèsia, ofereix un itinerari diferent pels visitants que vulguin gaudir d'una experiència tranquil·la de poca dificultat física, per fer en Silenci, activar els sentits i les emocions tot evocant a la reflexió i la meditació del Mindfulness.

Una meditació guiada d’1 hora de durada, per a un públic general i familiar.

Activitat gratuïta per a infants de 5 a 12 anys.

Mínim: 5 adults i màxim: 20 adults.

Preu: 25€

Ubicació i entorns naturals propers
Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.