Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Terra Alta
Municipi / Nucli: • Arnes
Activitats
Activitats culturals Cursos i tallers a la natura

Itinerari per conèixer de primera mà algunes de les plantes tintòries del nostre entorn natural.

Descobrireu, segons l'època de l'any, les plantes que es poden usar per tenyir les fibres tèxtils, quins són els colors que ens aporta cadascuna i una pinzellada de tot el procés tintori. Es pot complementar amb un taller de tints naturals al taller (shibori, estampació botànica...).

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural dels Ports
Adreça
C. Lluís Companys, 65
43597 Arnes
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
628 344 201
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.