Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Móra d'Ebre, Vinebre, Miravet (Ribera d’Ebre)
Activitats
Activitats culturals Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

Una experiència inèdita: navega en caiac de Móra d'Ebre a Miravet per rememorar el pas de les tropes republicanes, inici de la batalla de l'Ebre. I és que l'Ebre hi va jugar un paper essencial, en una operació d’enorme audàcia, les tropes republicanes el van creuar de matinada i en silenci, iniciant així la batalla més llarga i cruenta de la Guerra Civil.

Iniciarem l’activitat a l'àrea de l'Aubadera de Móra d'Ebre per fer un primer guiatge per aquest espai històric. Posteriorment, prendrem el caiac i navegarem fins a Miravet, per redescobrir la màgia del riu, la seva bellesa i aquesta història excepcional. Aquesta experiència es realitza en col·laboració entre Enblau i Terra Enllà per tal de fer una activitat única i rodona. Demana'ns més informació!

 

Adreça
Móra d'Ebre
Ribera d'Ebre (Tarragona)
Telèfon
665 320 828
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.