Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Prades (Baix Camp)
Activitats
Activitats culturals Altres activitats a la natura Activitats des de  l'aire

KOSMOS és un espectacle d’astronomia, un tribut a la mítica sèrie Cosmos, de Carl Sagan. Una experiència immersiva única a Catalunya que ens transportarà als confins de l’univers per retornar al cel fosc de Prades, on observarem amb telescopis de gran diàmetre i ens deixarem guiar pel seu cel i les històries de mitologia que s’hi amaguen.

Aquest espectacle pensat per al públic jove i adult, ens ofereix un recorregut per l’univers i es composa de dues parts separades per una pausa.

Ubicació i entorns naturals propers
Muntanyes de Prades
Adreça
C. de la Muralla 3, 2a planta
43364 Prades
Baix Camp (Tarragona)
Telèfon
663 075 962
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.