Temporada
Estiu
Comarca: • Alta Ribagorça
Municipi / Nucli: • La Vall de Boí
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Aquesta travessa de 4 etapes ens permet descobrir els dos sectors principals que conformen el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: el d’Aigüestortes (Vall de Boí - Alta Ribagorça) i el de Sant Maurici (Valls d'Àneu - Pallars Sobirà).
L'itinerari ens sorprendrà per la seva gran bellesa i pel paper protagonista de l'aigua i dels estanys d'alta muntanya en tot moment: caminant entre grans muntanyes, descobrirem diversos conjunts lacustres preciosos!

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Adreça
La Vall de Boí
Alta Ribagorça (Lleida)
Telèfon
691 772 966
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.