Temporada
Hivern
Municipi / Nucli (Comarca)
– Llavorsí (Pallars Sobirà)
Activitats
Activitats a la neu

La neu és un dels estats de l'aigua que ens dona més possibilitats a l'hivern. Vine a provar l'excursió guiada amb raquetes de neu durant dues hores! O bé la sortida nocturna amb lluna plena als boscos més màgics del Parc Natural de l'Alt Pirineu a Tavascan.

Aquestes activitats són aptes per a tots els públics i excel·lents per a iniciar-se a les activitats d'aventura a la neu. T'atreveixes? Vine al Pallars aquest hivern i descobreix la neu en el seu estat més pur!

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l'Alt Pirineu
Adreça
Pl. Biuse, 8
25595 Llavorsí
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 622 035
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.