Temporada
Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alins • Àreu • Tavascan
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Altres activitats a la natura

Aquesta travessa de 5 dies de camí, ens portarà gairebé fins al cel quan pugem el cim més alt de Catalunya, la Pica d’Estats de 3143 m, el Certascan, la Pointe Recou i la Roca Cigalera. Igualment el color que veiem als estanys és el reflex del cel, i des de l’impressionant estany de Certascan, que es el llac natural més gran dels Pirineus, ens passejarem pels de Sotllo, Pinet, Blaus, Romedos, etc. Passarem la nit en 4 refugis de muntanya i també podem començar o acabar per gaudir més de la natura en un hotel a Tavascan.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
C. La Costa, 10
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
704 101 106
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.