Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Montagut i Oix (Garrotxa)
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme Activitats aquàtiques

Es tracta d'una de les rutes més conegudes de la vall de Sadernes. Seguirem la riera de Sant Aniol fins a l’ermita del mateix nom, on podrem conèixer la història de l’enclavament i la llegenda de les seves aigües. Tornant us proposem d’arribar fins al salt de la Núvia i pujar fins a Sant Martí de Talaixà. Cal portar dinar i prou beguda per passar la jornada.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa
Adreça
C. Bartomeu Terradas Brutau, 5
17854 Sant Jaume de Llierca
Garrotxa (Girona)
Telèfon
656 634 440
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.