Temporada
Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alins
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme

El poble de Tor arrossega una història una mica sinistra, però més enllà d'aquest tòpic amaga una de les valls més intactes del Pirineu. Proposem una visita al poble antic de Tor i al nou, tot coneixent la seva història, i posteriorment un recorregut senderista fins al poble d'Alins. Sense por a equivocar-nos us podem dir que el camí vell de Tor és una de les rutes més altives i espectaculars de tota la Vall Ferrera.

Ubicació i entorns naturals propers
Entorn natural proper - Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
Càmping Pica d'Estats
25575 Àreu (Alins)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 671 533
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.