Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Segrià
Municipi / Nucli: • La Granja d’Escarp • Massalcoreig
Activitats
Altres activitats a la natura Cursos i tallers a la natura Activitats de descoberta

Mitjançant l'anellament científic farem una introducció a les aus (morfologia, adaptació al medi, reproducció, migracions, alimentació, etc.), de mica en mica anirem observant com es relacionen amb l'ecosistema que ens envolta, l'aiguabarreig, per a posteriorment introduint-nos en ell, per tal de descobrir alguns dels seus valor naturals i quins són els valors ecosistèmics que ens aporta, amb l'objectiu de sensibilitzar als visitants i que tinguin les eines necessàries per a tenir cura del nostre territori, ja se sap: Qui coneix respecta, qui respecta té cura i qui té cura, conserva.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Aiguabarreig Segre-Cinca
Adreça
La Granja d’Escarp
25185 Segrià
(Lleida)
Telèfon
629 672 646
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.