Temporada
Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

El circ de Colomers es troba dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i acull una cinquantena de llacs d’origen glaciar. Durant l’itinerari podrem veure els processos naturals que han anat modelant aquest preciós entorn, la composició de les roques que anirem travessant, els processos actius dels vessants, la hidrologia, les fractures, les característiques de la presa de Colomers i un munt de curiositats geològiques que anirem descobrint al llarg del recorregut. T’ho perdràs? Diversió i aprenentatge a l’abast de la tothom. A més a més, també us proposem visitar altres llacs més solitaris i igual d’impressionants que el de Colomers.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Adreça
Av. deht Pas d'Arró, 54
25530 Vielha
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
610 254 128
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.