Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Terra Alta
Activitats
Experiències de benestar i salut

La marxa nòrdica és un esport que es pot practicar amb diferents graus d'intensitat des de gent que fa poc o gens d'esport fins a esportistes que busquen una alternativa d'entrenament. Es pot practicar en grup o individualment.

La vessant de la marxa nòrdica de salut i benestar està indicada per a gent gran, persones que estan en fase de recuperació de lesions, malalties, etc. És una activitat suau, en un entorn natural ideal per obrir el nostre esperit i la nostra ment al positivisme i les bones sensacions.

Els beneficis per la salut que ens aporta la pràctica de la marxa nòrdica a nivell físic i anímic són nombroses i si a més ho practiquem conjuntament amb mindfulness i en un entorn natural com el del Parc Natural dels Ports, sentiràs una millora en tots els sentits.

Adreça
C. Lluís Companys, 95
43597 Arnes
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
606 936 041
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.