Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Alt Urgell
Municipi / Nucli: • Alinyà • Fígols i Alinyà
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Excursió interpretativa a l'espai natura Muntanya d'Alinyà sobre els voltors, la seva biologia, comportament i importància ecològica i econòmica. Se surt de la Rectoria d'Alinyà i es puja caminant fins al mirador dels Voltors, des d'on se'ls observa amb telescopis com s'alimenten en un canyet proper. Calendari: dissabtes de març a desembre, de 10:00 a 14:00. Apta per a famílies. Desnivell 200 m per corriol i pista forestal, sense cap dificultat tècnica. Variant: "Guarda per un dia", dur menjar al punt d'alimentació i tenir els voltors a pocs metres.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
C. de la Regència d'Urgell, 22
25700 La Seu d'Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
689422670
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.