Temporada
Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Tavascan (Pallars Sobirà)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Altres activitats a la natura

Aquest trekking transcorre a cavall del Parc Natural de l'Alt Pirineu al Pallars Sobirà i del Parc Natural de l’Ariège, entre refugis de paisatges meravellosos. Boscos caducifolis i atlàntics, avetoses, pinedes, prats alpins amb multitud de llacs i muntanyes salvatges, refugi d'espècies de flora i fauna. Però a més de natura, aquests camins estan llaurats per l'home al llarg de la història: Els jueus fugint de l'holocaust i els republicans. Una història dramàtica i humana que també en alguns casos els va alliberar de la mort. I és en aquest context històric que recorrerem aquesta travessa per homenatjar a totes les persones que van haver de patir les persecucions, les penúries econòmiques o qualsevol altre motiu que els va portar a travessar aquests colls del Pirineu.

 Contacte: info@muntanyesdellibertat.com

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
C. La Costa, 10
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
704 101 106
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.