Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • El Perelló
Activitats
Cursos i tallers a la natura Experiències gastronòmiques

A Muria Centre d'Interpretació Apícola podreu realitzar un recorregut pel món de les abelles a través de diversos espais on les noves tecnologies us permetran aprofundir de manera interactiva i didàctica en el món l'apicultura, descobrint pas a pas tot el procés des de l'abella fins al pot de mel.

Ens dirigirem a la partida del Burgà prèviament equipats amb el vestit propi d’apicultor i acompanyats per un professional de l’apicultura, per observar el treball de l’apicultor en directe i veurem els quadres, la mel, el pol·len, les larves, diferents tipus d’abelles i d’estris que utilitza l’apicultor, les característiques típiques d’un arnar i amb una mica de sort veurem la reina i el naixement d'una abella.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Delta de l’Ebre
Adreça
Av. Catalunya, 23
43519 El Perelló
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
977 490 034

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.