Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Ribera d’Ebre
Municipi / Nucli: • Flix
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Començarem aquesta visita d’interpretació de la natura al Mas de Pitoia, una finca emblemàtica de la Reserva Natural de Sebes.

Durant la visita ens endinsarem per boscos de ribera, canyissars, aiguamolls i camps d’oliveres centenàries. Podrem gaudir d’un magnífic paradís de biodiversitat ideal per a amants de la natura i el turisme ornitològic. Les passeres ens endinsen al bell mig de la Reserva, on els observatoris d’aus, els cavalls de la Camarga i les cigonyes són els grans protagonistes.

En acabar, hi haurà l’opció de tastar la Lutra, la cervesa artesana de la Reserva Natural de Sebes elaborada amb aromes de menta i regalèssia, dues plantes típiques i molt presents en aquest espai natural.

Adreça
Camí de Sebes, s/n
43750 Flix
Ribera d'Ebre (Tarragona)
Telèfon
977 265 112
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.