Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alt Àneu (Pallars Sobirà)
Activitats
Activitats culturals Experiències gastronòmiques

Activitat de descoberta del cel nocturn, primer a simple vista amb l'ajuda d'un làser, i després d'objectes del Sistema Solar i del cel profund amb un telescopi catadiòptric. La part d'observació amb telescopi s'acompanya d'un tast de licors pirinencs. Es realitza a qualsevol de les zones òptimes per a l'observació del cel nocturn que tenim a les Valls d'Àneu.

Adreça
C. Únic, s/n
25587 Isavarre (Alt Àneu)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
619 938 267
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.