Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Terreta (Tremp), Tremp (Pallars Jussà)
Activitats
Activitats de descoberta Altres activitats a la natura

Observació dels voltors de la Terreta (municipi de Tremp) a curta distància des del hide, de manera còmoda i dissenyada per famílies amb nens i nenes.

Adreça
C. del duc, 16
25286 Pi de Sant Just (Olius)
Solsonès (Lleida)
Telèfon
638 887 681
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.