Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Fulleda (Garrigues)
Activitats
Experiències gastronòmiques

Passejareu per Fulleda de la mà d’un gran coneixedor del món de l’oli, la terra i la història del poble. A la zona de les Garrigues existeix un maridatge entre la vinya, l’oli i els seus derivats que ha anat persistint al llarg dels segles perquè l’oli obtingut sempre sigui d’una qualitat verge extra.

Mentre que en el passat la vinya s’utilitzava per l’elaboració d’aiguardent, en els últims anys el vi ha agafat una embranzida molt important en qualitat i varietat reconeguda arreu amb la DO Costers del Segre.

Descobrireu els productes de la mà dels mateixos productors, veureu els mètodes artesanals d’elaboració i tastareu uns productes únics d’una qualitat excepcional.

Adreça
C. Portell, 1
25141 Torregrossa
Pla d’Urgell (Lleida)
Telèfon
657 472 345

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.