Temporada
Hivern
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Espot
Activitats
Activitats a la neu Excursions i rutes de senderisme

Ruta de senderisme en raquetes de neu per la zona perifèrica del Parc Nacional d'Aigüestortes.

Aprendrem a interpretar els rastres de la fauna típica pirinenca, travessant grans boscos, blanques planes, fins arribar al solitari refugi Pla de la Font, on hi passarem la nit. Gaudirem d'un bon sopar, seguit de la típica sobretaula recordant les anècdotes de l'excursió al costat de l'escalfor de la xemeneia. A la nit, sortirem d'expedició a contemplar el cel nocturn, estrelles i constel·lacions, tot assaborint una degustació de licors típics del territori.

L'endemà pujarem un petit cim on gaudirem d'increïbles vistes fins arribar de nou al cotxe per anar a un restaurant, on un bon dinar ens esperarà per finalitzar l'aventura.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Adreça
Pl. Caterina Albert, 2
25560 Sort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 043 409

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.