Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vilallonga de Ter (Ripollès)
Activitats
Experiències amb cavalls

Els més petits de casa podran gaudir amb les passejades amb els ponis de la nostra hípica. Comptem amb un grup de ponis molt dòcils i habituats al contacte amb els nens i les nenes.

La passejada es fa per dintre del recinte de la hípica i els pares i mares poden acompanyar a peu a l’infant. La durada és d’1 hora aproximadament i s’adreça a nens i nenes de 3 a 11 anys.

En acabar, els nens i nenes poden ajudar a raspallar i pentinar el poni.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
C. Mas Batlló, s/n
17869 Vilallonga de Ter
Gironès (Girona)
Telèfon
616 995 721
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.