Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Gironès
Municipi / Nucli: • Vilallonga de Ter
Activitats
Altres activitats a la natura

Els més petits de casa podran gaudir amb les passejades amb els ponis de la nostra hípica. Comptem amb un grup de ponis molt dòcils i habituats al contacte amb els nens i les nenes. La passejada es fa per dintre del recinte de la hípica i els pares i mares poden acompanyar a peu a l’infant. La durada és d’1 hora aproximadament i s’adreça a nens i nenes de 3 a 11 anys. En acabar, els nens i nenes poden ajudar a raspallar i pentinar el poni.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
C. Mas Batlló, s/n
17869 Vilallonga de Ter
Gironès (Girona)
Telèfon
616 995 721
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.